26. mar, 2017

sommartid-äntligen!

Godmorgon vänner.

jag vaknade för tidigt idag, just nu. Jag har kommit över till attelijen och grejar lite. Från inatt är äntligen sommar tid. ljusare och ljusare varije dag. känns allafall gladare och piggare. Men igår mina övnings plan har plötsligt ändrat pga en konsert blev ändrat program och jag har bytt till anna repertoar för att anpassa konsertens tema. Det är bara byta. Så enkelt. Men för mig tog hela dagen att landa till mig. Så jag satt på golvet och planerade om, skriva nytt lista för styckerna och samlat noter, dricka kaffe, skriva om lisaterna till datorn och printade ut och sätter på väggarna där jag kan lätt se vad som ska göra utan att hänga och sortera i huvudet.

Det gick ganska bra. Så jag är laddat igen och har koll på ordning.

Svenska språket är förstås främmande för mig även jag bor här så länge. Det tar extra tid att landa till mitt huvudet. praktiska saker är bra. Men att förklara känslorna är så personligt och fullt med olika meningar.

Jag skriver något snett nu....

Det börja blir ljust ute. Kåltrastens sången är så vackla. På engelska heter "Black bird". Japanska heter "Kuro- uta- dori" - Svarta fågelns sång. Lite kopplar till mitt namns mening. vacker sång. 

Ban Bon Kish pling - mi-ka ???