28. mar, 2017

Rekord varm!

Underbar våren. Mina trädgård, full av lökblommor. Ljust på morgonen och värmer genom fönstret. Så vackert.Igår var så varmt så nästam behövdes bara tunna tröja på sig. Det slåg rekord varm sedan 250 år sedan.OK. Men du, Här är Sverige, man vet aldrig. Nu kl 9 på morgonen, ha! 4 grader. Jag struntar i rekord syffla. Det är KALLT!! 

Jag klippt mig igår. Kortaste i mitt liv. Jag visade Japanska hårkatalog. Frisörska tittade 5 sec. Hon är bra. Hon är tyst under klippning också. Skönt. Hon hade rosa korta hår tidigare. Igår var hon blå. Facinerande. Hon säger att det är roligt när kunderna kommer med lite tokig ide som du. haha... Jag är så nöjd. På vägen hem gick jag in i Filippa K butiken. OM, OM! jag hittar skysta jacka så tänkte satsa på köpa. Hittade fina desiner där. Men inte rätt färg som jag ville. Men så lyxigt att bara gå in till en butik som man tycker om. Med nya frisyr. 

Idag ska jag öva Sibelius, Stenhammar, Arnefält, Globokar, Simmerud, Rumbau, Lindgren och tombak technik. Instrument hsr inte kommit än!! Oj, vänta. Det är ganska mycket för öva..Jag kanske nog stryka några stycket... 

Närmasete konsert är nästa lördan 8/4 i Härnösand och 12/4 kommer helt anna konserten i Stockholm på Forum Kultur. OK jag börjar öva. NU!

Ha det fint dag vänner!