10. apr, 2017

Nymus Live i Härnösand

Godmorgon vänner. Hur har ni det? Så läskiga och otäckta saker har hänt i Stockholm. Jag vågar inte titta på TV ännu. Men lyssnat på radion så gott jag kan. 

klarat ni?

Messade till en av mina gamla student och frågade om alla är nu i säkerhet. De var tillsammans då. Min oro har släppt på ett tag. Hörde av till vänner. alla var ok. 

Det hänt när jag körde upp mot Härnösand. 

När jag komfram till Fyren där jag ska spela, många frågade om jag och min nära har klarat av sig.

Jag spelade Globokars ?Corporel på mitt treade i programmet. Så ont, så oroligt. Tänker på alla runt kring och deltagare i publiken. Tror att jag har nått de. Jag kände det. Jag delade stunden med publiken. Presis innan konserten ändrarde jag program ordning. Globokar skulle komma den tvåa. Men bytte. Efter så spelade jag Pär Lindgrens underbara vibrafone solo. För att jag och publiken skulle avsluta konserten med lung och harmoniskt och tacksamhet.

kl 12 idag är minnesstund. mokutou på japanska. 

Jag har träffat många folhögskolans slagverksmusiker. Jag hade masterklass. Så underbart unga fantastiska musiker som har så rent och ängsligt ögon som djupt inne med full av livet. Underbar ni är. Ni som läser detta, Vilken underbar människor som kan ge ditt hand mot andra människa.

Just nu lyssnar jag Enya. Jag ska börja övande med lite träning på ryggen. Sen kaffe.

Ha en omtänksam dag till dig och vänner.