25. apr, 2017

Snö i april IGEN

Godmorgon! Det var gått för lång tid sedan jag skrev. Väldigt konstigt tomma dagar jag har upplevt. Många tankar runt om kring.

Jag har besökt moderna museet igen för att se Marina Abromovichs utställning med en kompis. Vad betyder "Artist"... Jag själv inte tycker om att kalla mig "artist". Om ngon beskriver om min musik som är artistiskt så jag tackar och acceptera. Andra kan kalla mig vadsomhelst. 

När man spelar eller målar osv, bara det, jag vet många personer kalla sig själv "artist/konstnär". Väldigt konstigt uttryck. Om någon kalla sig själv "artist" då betyder "performer/underhållare". Jag håller på med musik, håller på med konst, förstår jag. Men varför måste man kalla sig själv som artist om ingen annan känner hen gör "konstnärlig arbete". 

På Japanska kallar artist är - Geijyutsuka-. Ingen kallar sig själv så förrutom  en person kallar sig GEE-JITSU-KA med lite skratt innehåller. 

Vad tycker ni?  Jag brukar krocka med andra musiker om detta ämne. 

Mika är musiker, håller på med musik, arbetar som musiker. Men Mika är egentligen bara en busig människa som tycker om att spela instrument, leka med barnen, åka båt.

Kanske jag ska testa för att skriva ett riktigt CV. 

 

 

Just det, jag ville skriva om snöväder som ni ser i bilden.