26. apr, 2017

SVENSSON

Roligt uttryck. Rötthus, friggebod, Svenska ras hund, äger två bilar och ena är Volvo. Det var mitt och nog många andra som har bild av Sverige. Blev för mig så. Utan nu finns inte hunden Emil. När vi åkte till Härjedalen under sportslov, körde vi våran volvon i 8timmar utan något hände. Sista backen till stugan då bilen framför börja backa. Jag backade också och tutatde för att jag var säkert för att bilshafören har inte sett oss bakom. Kråckade så klart! Det var lite och vi kände inget men framgaller skadades. Min man var ganska lugn och gjorde korrekt när han bytte kontaktuppgift och försäkring. Men jag var så arg!! Det tar tid för mig att lugnade ner mig. Först tänkte jag om barnen om de kändes ok. Och kom up alla jobb vi måste göra. Ringa till polisen för skadestång, försäkringsbolag, skadebilens verkstad, lämna bil, hämta bil, hyra ersättnings bil.... osv... 

Det var i några månad sedan.

Idag äntligen kunde lämna vårbil till verkstad och hyrt annan bil.

Vi fick underbar nya volvon!! 1 vecka! Mina humör går up och ner :) Rattvärmare! Automatisk! Degital indikation! Våran model är inte så gammal men den här! 

Hur som helst, Jag har massor med tid för mig idag. på eftermiddag blir tills kvällen är nog kaos. Onsdagar är enormt stressad. Men det är ok. Jag njuter av detta "ostadiga humöret och händelsen". 

Jag ska börja med nyttverk idag. Jag ska uruppföra om en månad drykt. Spännande.

Ha en fin morgon vänner!