2. maj, 2017

efter helgen

God morgon!Hur Har ni haft under helgen? 

Min dotter har lagat french toast själv på frukosten och serverade till familjen! Första gången helt själv! Hon är försås stolt av sig själv! Fantastiskt! Besökt kompisar i söndags och igår på måndag annan kompis familjen kom och grillade korv. Vacker och lite kyligt vilket var perfekt väder för eldnings vecka! 

Tankarna försås går upp och ner. Meditativt sätt att tänka sakerna vid elden. possitiva beslut och tillåtande av tankarna. Ta emot och släppa. Jing och Yang. Samma som Taichi.

Kanske är att svårt att fatta allt om sig själv och andra men ska vara stolt av sig o leva ordentligt utan att ljuga mot dina känslorna. Mina föräldrar brukar säga när jag var liten, om du håller på med ärlig och kärleksfull så någon, någon tittar på dig och ge händerna till dig, fånga den och spela för den person som vill vara med dig och jobba med dig. 

Tidigare berättade jag att jag läser Marina Abramovich biografi. Jag blir mer och mer kär i henne. Varför använder hon "should be" ofta, märkte jag både i biografi och henns verk. Jag börja fatta vad hon vill uttrycka med denna ord. Hennes långa erfanhet av konst, performance, och hennes barndom. 

 

Jag ska jobba hela dagen idag med Fellmusik av maestro Enrico Renna. Kära varma människa han är. En ton i taget. 

Ha det en fint dag vänner.