17. maj, 2017

babbla om dagen

god eftermiddag. Nu har jag liten paus innan dagens övning. Känns som jag har inte riktigt nått mitt schema för idag. Jag vill Öva mer. Fellmusik som jag ska spela i Italien om en månad, går frammåt. Och Time&Money of Pierre Jodlowski går bra men förstås utan video och max patch har jag inte börjat än. Men väldigt kul att lyssna demo och titta på video i mellan åt. 

Jag har kommit i mitten av boken om Marina Abramovich som jag håller på läsa. Långsamt... Nu är hon i mitt ålder. Time to change her life. Som upptäckte av knäckande relation till mode och investering annat än konst gör henne något annan staduim. Ja runt 40år. Kan ske hon har följt som den ska vara. 40 års kris. Lång relationer, samma rutin. Intressant att "uppleva" hennes liv genom hennes verk också. Sista veckan av utsällning av henne åp moderna museet i Stockholm. Gå dit och upplev hennes verk och liv. Känna smärta. Jag rekomenderar.

På Kungliga Operan startar ikväll Wagners Ringen. 2 pass under 2 veckor. Biljetterna var redan utsålt efter 45 min sedan de började öppna biljettkontor i TVÅ ÅR SEDAN! WOW. Jag har tyvärr inte tålamod att sitta o lyssna även en av de. Jag känner att min rygger ska går sönder om jag sitta där minst 5 timmar. Och personligt är jag inte mogna att lyssna på Ringen. När jag var ynglre så hoppade jag in till Renguldet. Spela städ bakom scenen. Det var så kul. Men handrade om typ 10 min. kom långt efter de har börjat och lämnade huset direkt. Bara min kunskap är så tunna. Jag är inte sugen... Men önskar någongång vill jag gärna sitta o lyssna o uppleva vad egentligen handlar om med musiken. Så mäktigt.

Nu kaffe och avsluta övandet för idag. 6 timmar i streck. Jag behöver mer tid. 

Men jag ska leka och laga mat och läsa bok. Och prata med en kompis har jag/vi bestämt.