24. maj, 2017

influensa

God morgon musik vänner! mindre än en månad börjar sommarsäsongen. Måste hinna göra innan semester o massa stress. men vänta nu, ska jag ta semester iår? hmm, så svårt att bestämma. Egenföretagares problem!

Jag ska ändå spela. LYX! 

Nu dricker jag en kopp kaffe. Exploderar blommorna överallt och är så vackert. TACK TACK TACK!! till vem? vet inte men TACK!!

Jag har varit sjuk. Fick influensa efter min dotter. Stannade in i sängen 2 dagar utan mat. Sedan igår har jag blivit bättre. Jobbade hela dagen och hade lektion. Musiker från Japan, mina elev från tidigare. Spenderade många timmar för ett verk. Ville ge mycket som möjligt tills nästa lektion om några månader. Hon jobbar i Japan som musiker och lite extra jobb på sidan för att kunna komma till Stockholm och lära från mig. Otroligt. Så tacksam till musiken som jag kan dela med olika musiker utan att sätta  ord för mycket. Och dela stunden.Det inspirerar mig stark.

Det var tur att jag kunde återhämta tills lektionen. 

Idag ska jag öva som vanligt tills eftermiddag. och på kvällern åker jag in till stan för att kompa piano för unga fjolmusiker. Om en vecka spela jag piano för en konserten! Det råkade blir så... Min dotter har solokonserten och skulle kompa henne. Men lärare frågade om jag kan kompa andra barnen också. Jag har sagt ja... Japaner kan inte säga, nej tack. det blir kul tänker jag (just nu) och inte tänka o känna så mycket.... 

 

ha det fint dag och jobba på med glädje och tacksamhet!