26. maj, 2017

Samma sång

Hur har ni under helgen? Kristi... himmels..färd...? vet inte. Jag har många bra saker pågår och speciellt planen för premiär i Italien går bra. Jag blandar med Techniska övingar den mesta och läser partitur resten av tiden. Och jag ser mina kommande planer för detta stycket så jag går vidare lite på sidan för nästa grej. 

Jag komponerar elektronik stycket för mitt solo recital i Spanien som mellan spel. Tänkte lägga i 2-3min nytt stycket i 4 del. 3st är klar och en blir nytt. Jag har under våren samlat ljudmateriel och igår börja komponera. Jag har form i huvudet så bara leta efter klangen just nu. Det kännsa så underbar att ha "lite kaos" i huvudet. en i taget tar jag ut. Jag vet inte hur man gör annars. inte bara handlar om musik arbete. Många jobbar inte som musiker och jag har inte upplevt mitt liv utan musik så vet inte. Hur hanterar ni era känsla?

Kåltrasten sjunger ännu mer. Samma sång som alltid har varit. Jag hör något annorunda iår än tidigare. Efter lång och kylig vinter väckte svarta fåglarna letar sin kär.