21. jun, 2017

Napoli Italy

Hej Vänner! Tiden har rasat framåt. Jag har jobbat hårt och varje dag blev som disktrasa.

Jag spelade Maetro Enrico Rennas Fellmusik! Uruppförande! Jag är nu lättnad. Det gick bra tror jag. Ganska nöjd. Dagen innan konserten, jag hade workshop för cocervatoriens compositionsklass. Många kom och lyssnade och frågade. Väldigt lyxiga tider med italienska studenterna. På konserten var också direktsändning via nätet. Och den kommer att publicera om några dagar så jag meddelar här.

Under Napoli, Jag hade många tankar. Först blev jag rädd av den staden. Trafiken, mycket folk, vanliga beteende funkar inte, vet inte massor med saker. Och sedan fick jag något strax ångest känsla. Vad gör jag här, typ. Att byta miljön är så stort betydelse. Händer saker i mitt värld varige dag så fullfart. Men i Italien ingen vet varför jag är där. Jag vet inte varför jag är här i Italien. Jobba, spela, lyckas spela, sköta mitt jobb, träffa folk. efter konserten fick jag många vänner request på facebook. Det är enkelt. Folk kan kontakta mig och jag säger "facebook" då är klart. Det är för enkelt! Jag kom inte ihåg vem har jag pratat med.

Många sa att jag är en aktiv volkan. Jag sa tack och blev glad men hur jag kan vara volkan? Jag är just nu "lost" som jag altid brukar känna efter tunga jobb. 

Jag läser en bok som heter "Berättelse om ett Äktenskap" av  Geir Gulliksen. Det var nog fel bok jag tog med mig. Jag blev däppigt. Så många saker liknar inom mig. Balans mellan jobb och hemma. 

Lite negativ stämning blev det, förlåt..

Pizza, Pasta, Öl var super!