1. jul, 2017

första juli

Hej vänner! mitt i sommar? vilken spännande ostadig väder. Bra för jobbandet:) Anledning att vara in i studio utan dåligsamvete. typiskt.

Jag spelar in röster med mina texter. en stor del av mitt nya stycket "Melankoli" för elektronik som ska uruppföra under min solorecital i spanien. Text och elektronik är senaste åren så viktigt del för mig. Jag kan skapa en föreställning. Jag har stor glädje av det. Tiden passerar annorunda gemföra med instrument övandet. Hela förmiddagen är redan över utan paus o kaffe.

Jag har ringt olika musiker igår. gäller för höstens spelning och undervisning i Warszawa Polen. Planering har varit tråkigt tyckte jag tidigare. Men ju mer man känner om folk och livets erfanheter så jag tycker om samtalet och behölighet är viktigt och väldigt roligt. Men för mig gäller samband med hur övning är just nu. Ibland är kul att berätta och prata om musik men ibland(ganska ofta) är omöjligt. Men accepterar jag så småning om så att det är OKEJ. Jag ringer o pratar när jag känner okej. 

Jag ofta tänker om boken"osynliga barnen" kanske jag har berättat om. Den första kapite handlar om snusmumsliken. Känner mig ganska lik honom. 

Nu ska jag ta smoothe paus och starta övande! 

Ha det bra lördag!