1. apr, 2018

påskdagen

idag är påskdagen. kul att förebereda festligt när man har barn. pyssla att vara ledig är så utmanande för barnen. spelade monopol och det tog 4 timmar och barnen vann. länge sedan när jag var i hong kong hos mina släkt då spelade monopol och jag hade så tråkigt. idag ändå gick långt. helt slut! alla orkade inte avbryta och jag hängde med. nu efter lång stund vid matbordet pushade jag iväg till studion för att ta lite luft. lyssnar reich musik. 

e-tidning läste jag nyss o se dåliga nyheter på världen. blir bara tagen och ledsen och gör så ont.vad gör du min vän.mår du bra? saknar du mig lite? nära vänskap är inte nära längre. relationen är färskvaro. måste ge vatten och ny jord och sol. många vän har jag sagt adjö. men många inte kunde säga. att kunna säga adjö är ett av största kärkek. att inte kunna ge detta ord är bara tortyd. man ångra sig den tiden man har haft tillsammans. japanska kallar man "kejime". viktigt för mig. men ibland sa jag adjö men inte fått detta ord. den vänner stannar kvar hos mig. tungt och jobbigt. och antagligen jag finns inte in i vän. gör så ont och trött och irriterrar och blir arg och så ledsamt. långtid.

tänker på mina vänner som delar mina musikalist erfanheter som stödjer mig, jag tackar så mycket till dig. jag vill gärna ge en ro till dig som vill lyssna mitt spel. jag kämpar för ta fram det så ärligt som möjligt att du blir lyckligt. och det kommer att fortsätta.