11. sep, 2019

höst?

Hej vänner! 

Vilken varm höst vi har i Stockholm. just nu regnar men så vackert. massa svampar:) bara en kort promenad hittar man så mycket kantareller. Specielt när man är inte i regniga mörka skogen, lyser kantareller som ett solsken.

Det har varit underbar musik sommar. Också med egen semester. 2veckor ute på havet med familjen i skärgården är bästa man kan uppleva. Samt saknar lite vandring som jag önskade men kanske nu på höst. Åkte jag till Beirut för en festival, och i New York för en nutidamusik EAM festival. Sen efter semester åkte jag till Japan för Seiji Ozawa Matsumoto Festival. De tre spelning är helt annorunda med varandra. Beirut var en EAM performers, trummisar, klassiskt musiker som jag, men jag spelade en midipad mallet som jag skaffade för detta.

I NY var ett tonsättare festival för EAM och spelade jag Patric Simmeruds verk WO för marimba vibra och max patch. 

i Japan spelade jag orkester. Mahler, Prokovief, Ravel osv. 

När jag kommit hem förraveckan spelade jag Luciano Berios Linea för två piano och mari, vibra i konserthuset i Stockholm.

Nu händer saker mer och jag övar fullt med klassiskt verk såsom Bach, Debussy, Sibelius för konserten i November i Kristianstad. 

 

fullt upp med glädje!