Blogg på Svenska

2. apr, 2018

god morgon. annan dag påsk. jag har vaknat väldigt gott. druck kaffe och strechade. mer o mer mjukare kropp jämföra med 4 veckor sedan. jag hade otroligt rygg smärta och gick till sjukgymnast. fick lite tips om övningar just på det stället jag hade ont. släppte inte helt men jag fick lite magmuskel. typiskt mig, mitt mål nu är att blir bodybuilder:) 

det var mulet på morgonen men solen skiner in i ateljen. tänkte köra iväg mig till stranden senare. 

jag har fått ny patch från kompositören och testar jag. Det ska blir "ny premier" på fredag i uppsala. spännande.

idag känns lite bättre. tack att ni som läser detta delar med mina svängningar. 

1. apr, 2018

idag är påskdagen. kul att förebereda festligt när man har barn. pyssla att vara ledig är så utmanande för barnen. spelade monopol och det tog 4 timmar och barnen vann. länge sedan när jag var i hong kong hos mina släkt då spelade monopol och jag hade så tråkigt. idag ändå gick långt. helt slut! alla orkade inte avbryta och jag hängde med. nu efter lång stund vid matbordet pushade jag iväg till studion för att ta lite luft. lyssnar reich musik. 

e-tidning läste jag nyss o se dåliga nyheter på världen. blir bara tagen och ledsen och gör så ont.vad gör du min vän.mår du bra? saknar du mig lite? nära vänskap är inte nära längre. relationen är färskvaro. måste ge vatten och ny jord och sol. många vän har jag sagt adjö. men många inte kunde säga. att kunna säga adjö är ett av största kärkek. att inte kunna ge detta ord är bara tortyd. man ångra sig den tiden man har haft tillsammans. japanska kallar man "kejime". viktigt för mig. men ibland sa jag adjö men inte fått detta ord. den vänner stannar kvar hos mig. tungt och jobbigt. och antagligen jag finns inte in i vän. gör så ont och trött och irriterrar och blir arg och så ledsamt. långtid.

tänker på mina vänner som delar mina musikalist erfanheter som stödjer mig, jag tackar så mycket till dig. jag vill gärna ge en ro till dig som vill lyssna mitt spel. jag kämpar för ta fram det så ärligt som möjligt att du blir lyckligt. och det kommer att fortsätta.  

30. mar, 2018

glad påsk till mina vänner! 

7. mar, 2018

Hej vänner!

Jag har spelat en föreställning Ichos tillsamans med dansaren Virpi Pahkinen och Pontus Sundset i Borås. Underbar gulligt stället att spela. 

Idag åkte tåget mot Uddevalla och ställde upp instrument och ledig på kvällen. Eftersom jag är isär från familjen så jag kan passa på jobba och skriva och läsa och studera. Väldigt värdeful tid mitt på turnen. Virpi tipsade ett mysigt kaffe i Uddevalla, så efter allt var klart så satt jag och skrev manus till en film som jag håller på med. När jag har lugna tid så spelar jag in min röst. minimala rig är med mig:)

Även släppte ett presentation video till barnkonserterna som kommer på hösten. Mycket tid med mig själv och fokus på musik och föreställningar. Så lyxigt. Men jag önskar mina familjen vara här med mig. Men ändå! jag njuter alltid för alla olika situationen!

 

7. dec, 2017

en morgon skrek min dotter så här. Äntligen december, Tomtens december. Advent kalender är en av största event varje dag. 

Jag har varit sjuk. lite tyngre föskyld. Hostade mycket och tappat röst, och har fått infektion i halsen så fick jag antibbiotika. Funkade inte. Värre varje dag. Bihålsinflarmmation och öron inflammation fick jag. Funkade inte alls mediciner. Gick til akut o tog röntgen men det var ok. Värsta är jag hör ingenting på vänster öron. doktor ser inte orsaken och röntgen visade inte. jag hör som jag har öronploppar på ena sida. fortfarande ont på överkäkan och bakom örat sedan huvudet. 

ingenting o göra sa doktorn och jag ska vänta 3 veckor till och om inte är bättre så ska tillbaks. 

 

tålamod! 

Jag vill vara frisk. 

enda som jag blev glad var, jag hade antagligen infektion på rygg muskeln. Kändes inte alls bra hela hösten och jag trodde att det var kanske tunga spelning en efter en. antibiotia funkade verkligen på min rygg. Nu smärtfri. Men varför...

mysterium... 

ha en fin dag! nu regnar ute:)