Blogg på Svenska

13. okt, 2018

Våran familj har fått nya familj medlem. Han heter Ymer. Isbrytare. alltså, en hund. wof.

Han är nu redan 7 månader. Kom till oss i april. Valpkus, allmänlydnad, spårkurs och lite hemma parkouer. Mycket tid med honom. Han följer mig nästan hela tiden på vardagarna. 

Största av allt glädje förrutom att ha mys, det är skogspromenader. Det är dax för plocka svampar. Han är inte kantarellhund (än) men så mysigt att ha sälskåp i skogen och hitta lugnet. 

Fullt med glädje för oss familj. Vi har saknat Emil som är vår första. Extra roligt är Ymer är en släkt till Emils mammas stam. Ymers mammas mammas pappas mamma är Emils mamma. 

Hösten säsongen har redan börjat ordentligt och övar och spelar hela tiden. 

Nu på gång med mitt andra album sedan 2004. Så spännande med allt. Men just nu känner jag, jag behöver lite ordentlig sömn zzzz 😉

9. apr, 2018

God morgon. I lördags har jag spelat lunch konserten på uppsala statsbibliotekets salen. Första besöket hos de med kammarmusikföreningen neo. Det var så härligt att spela och väldigt lugn och avslappnad på bra sätt. Jag spelade uruppförande också.

jo påsklov är slut nu. helt slut. detta är sista vecka jag jobbar intensivt. 5 barnkonerter och 3 reptition och på måndag blir direktsändning av sreriges radio från konserten. jag fattar inte jag har så kul konsert erbjudande! lyxigt. 

efter måndag tar jag ordentlig paus tils nästa konserten på konserthuset med eric ericssons kammar kör, kör och slagverksolo stycket.

idag har jag rep på radiohuset och ska träffa en vän från göteborg. så nu på morgonen tar jag lite lugn kafe stund. 

ha en fin ny vecka.

 

2. apr, 2018

god morgon. annan dag påsk. jag har vaknat väldigt gott. druck kaffe och strechade. mer o mer mjukare kropp jämföra med 4 veckor sedan. jag hade otroligt rygg smärta och gick till sjukgymnast. fick lite tips om övningar just på det stället jag hade ont. släppte inte helt men jag fick lite magmuskel. typiskt mig, mitt mål nu är att blir bodybuilder:) 

det var mulet på morgonen men solen skiner in i ateljen. tänkte köra iväg mig till stranden senare. 

jag har fått ny patch från kompositören och testar jag. Det ska blir "ny premier" på fredag i uppsala. spännande.

idag känns lite bättre. tack att ni som läser detta delar med mina svängningar. 

1. apr, 2018

idag är påskdagen. kul att förebereda festligt när man har barn. pyssla att vara ledig är så utmanande för barnen. spelade monopol och det tog 4 timmar och barnen vann. länge sedan när jag var i hong kong hos mina släkt då spelade monopol och jag hade så tråkigt. idag ändå gick långt. helt slut! alla orkade inte avbryta och jag hängde med. nu efter lång stund vid matbordet pushade jag iväg till studion för att ta lite luft. lyssnar reich musik. 

e-tidning läste jag nyss o se dåliga nyheter på världen. blir bara tagen och ledsen och gör så ont.vad gör du min vän.mår du bra? saknar du mig lite? nära vänskap är inte nära längre. relationen är färskvaro. måste ge vatten och ny jord och sol. många vän har jag sagt adjö. men många inte kunde säga. att kunna säga adjö är ett av största kärkek. att inte kunna ge detta ord är bara tortyd. man ångra sig den tiden man har haft tillsammans. japanska kallar man "kejime". viktigt för mig. men ibland sa jag adjö men inte fått detta ord. den vänner stannar kvar hos mig. tungt och jobbigt. och antagligen jag finns inte in i vän. gör så ont och trött och irriterrar och blir arg och så ledsamt. långtid.

tänker på mina vänner som delar mina musikalist erfanheter som stödjer mig, jag tackar så mycket till dig. jag vill gärna ge en ro till dig som vill lyssna mitt spel. jag kämpar för ta fram det så ärligt som möjligt att du blir lyckligt. och det kommer att fortsätta.  

30. mar, 2018

glad påsk till mina vänner!